Rask
levering
Utvidet
returrett
Full tifredshet eller
pengene tilbake

KLÆR TIL HELSESEKTOREN


Praxis har siden 1995 levert arbeidsklær til helsesektoren. I vår produktutvikling legger vi vekt på å produsere klær med størst mulig komfort for brukeren. Vi har et bredt sortiment og et profesjonelt design, som kan tilpasses de fleste behov. Vi designer og produserer det meste av klærne selv, og kan dermed holde prisene på et meget konkurransedyktig nivå.

SE KLÆRNE HER-->

Se vårt store utvalg her i nettbutikken

Våre kolleksjoner er designet for å dekke de behov og utfordringer som oppstår som ansatt innen helsesektoren. Vi har et bredt utvalg av bukser i forskjellige materialer og snitt, som kombinert med våre t-shirts, poloskjorter og andre overdeler, gjør det mulig å sette sammen en unik  "uniform" tilpasset enhver klinikk eller arbeidsplass. I tillegg har vi et stort utvalg tilbehør, som gir mulighet for personlige tilpassninger.

Betal med kort, faktura eller oppkrav

Når du handler i nettbutikken kan du som bedrift velge å betale med de fleste vanlige betalingskort, eller få tilsendt en faktura. Til privatkunder sender vi kun i oppkrav, men du kan spare oppkravsgebyr ved å betale med kort. Du kan lese mer om levering og betalingsmuligheter i våre leveringsbetingelser.


Bestill gratis katalog

Du kan se hele vårt sortiment av arbeidsklær her i nettbutikken,  eller bestille en gratis katalog her.

Kundeservice

Har du spørsmål om våre produkter, leverings- eller betalingsbetingelser, så nøl ikke med å kontakte oss på kundeservice på e-post eller telefon.

E-post: firma@praxis.no

Kundeservice:  57 69 46 00
Telefontid:  Mandag - torsdag: 0900-1500  -  Fredag: 0900-1400.


Les om klær til tannleger her-->
Om Praxis

OM PRAXIS
Praxis er en av Norges førende produsenter/forhandlere av klær og fottøy til pleie- og helsesektoren.

Hos Praxis finner du alltid et stort utvalg av smarte og funksjonelle modeller av tunikaer, topper, bukser, jeans, T-shirts, sko og sandaler – til meget attraktive priser!

Husk at når du handler hos Praxis, får du 100% tilfredshetsgaranti. Det betyr at du alltid kan få pengene tilbake, dersom en vare ikke lever opp til dine forventninger.

Kundeservice

Du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål eller kommentarer via e-mail eller telefon. Ved e-mail henvendelser prøver vi å besvare så raskt vi kan og helst innen 24 timer.

Sjøtun Næringspark     6899 Balestrand     Tlf.: 57 69 46 00     E-mail: firma@praxis.no     Org.nr: NO 943 189 145 MVA
Klik mig