Rask
levering
Utvidet
returrett
Full tifredshet eller
pengene tilbake

Om Praxis

Den foretrukne leverandør av arbeidksklær og fottøyVision: "Det naturlige valget"

Det er Praxis’ vision å bli det naturlige valg av arbeidstøy for kunder hvor komfort, passform, design, kvalitet og pris spiller en stor rolle.


Misjon: "Vi vil gjøre våre kunders dag behagelig"

Misjonen betyr først og fremst at Praxis leverer arbeidsklær og fottøy, hvor komfort, passform, design og kvalitet går sammen til en behagelig enhet. Men misjonen handler også om at vi utvikler oss for den enkelte kundes behov – uansett om det heter twill, rutet eller noe annet, og uansett om kunden er en enkeltperson, en liten klinikk eller en stor kommune.

Endelig er det en viktig del av misjonen å skape de overordnede rammer, som gjør din dag enklere og mer praktisk - for eksempel i forhold til bestilling, levering, betaling osv.


Praxis historie

Praxis ble grunnlagt i 1995 og ligger i Balestrand i Sogn og Fjordane. Utenom vårt primære salg i Norge eksporterer vi til Danmark, Sverige, Finland, Island og Tyskland.

Praxis designer, produserer og markedsfører arbeidsklær og fottøy innen for alle områder pleie- og omsorgssektoren, , tannlegebransjen, fysioterapeuter, sykehjem, hjemmesykepleien, rengjøring, sykehus og alle former for klinikker.

De materialer vi bruker til våre produkter, er nøye utvalgt og er blandt de beste på markedet. Dessuten er vi konstant på utkikk etter nye, spennende materialer. På sammme måte er våre designere løpende utvikler nye produkter, som kan leve opp til vår misjon om å gi kundene en behagelig dag.


Om Praxis

OM PRAXIS
Praxis er en av Norges førende produsenter/forhandlere av klær og fottøy til pleie- og helsesektoren.

Hos Praxis finner du alltid et stort utvalg av smarte og funksjonelle modeller av tunikaer, topper, bukser, jeans, T-shirts, sko og sandaler – til meget attraktive priser!

Husk at når du handler hos Praxis, får du 100% tilfredshetsgaranti. Det betyr at du alltid kan få pengene tilbake, dersom en vare ikke lever opp til dine forventninger.

Kundeservice

Du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål eller kommentarer via e-mail eller telefon. Ved e-mail henvendelser prøver vi å besvare så raskt vi kan og helst innen 24 timer.

Sjøtun Næringspark     6899 Balestrand     Tlf.: 57 69 46 00     E-mail: firma@praxis.no     Org.nr: NO 943 189 145 MVA
Klik mig