Rask
levering
Utvidet
returrett
Full tifredshet eller
pengene tilbake

TANNLEGER KJØPER KLINIKKLÆR HOS PRAXIS


Hos Praxis finner du et bredt utvalg av klinikklær til tannleger. Og nettopp bredden,  og vårt fokus på god kvalitet og funksjonalitet, er en av grunnene til at tannleger over hele Skandinavia og store deler av Europa, velger å handle klinikklær hos oss.

SE KLINIKKLÆR HER-->


Kvalitet og sortiment

Vi har et stort utvalg av klinikklær i vår nettbutikk, og det er nettopp dette som gjør det mulig for deg som tannlege  å tilpasse dine arbeidsklær til din hverdag. Vi har masse basisklær som bukser, t-shirts og poloskjorter, men også et stort utvalg av tilbehør. Noe som gir mulighet for personlige tilpassninger, dersom du skulle føle at det er for kaldt eller varmt eller litt trekk på din arbeidsplass, så har Praxis det du trenger for å gjøre arbeidsdagen behagelig.

Du kan enkelt finne hele vårt sortiment i menyen over.

Betal slik du vil

Når du bestiller klinikklær i vår nettbutikk kan du betale med de fleste vanlige betalingskort, eller få tilsendt en faktura.
Les mer om levering og betaling i våre leveringsbetingelser.

Kundeservice
Har du spørsmål om våre arbeidsklær, leverings- eller betalingsbetingelser, så nøl ikke med å kontakte oss på kundeservice.

Du kan nå oss på telefon 57 69 46 00. Eller du kan skrive til oss på:  post@praxis.no, der vi alltid prøver å svare så raskt vi kan.

Om Praxis

Praxis har  siden 1995 produsert klinikklær og arbeidsklær til sykehus, tannleger, ergoterapeuter, klinikker og andre uniformskrevende stillinger innen helsesektoren. Vi fokuserer på funksjonalitet og et komfortabelt og profesjonelt design, og er meget tilfreds,  om du i løpet av dagen slett ikke merker at du har klærne våre på  - da har vi gjort vårt beste.

Om Praxis

OM PRAXIS
Praxis er en av Norges førende produsenter/forhandlere av klær og fottøy til pleie- og helsesektoren.

Hos Praxis finner du alltid et stort utvalg av smarte og funksjonelle modeller av tunikaer, topper, bukser, jeans, T-shirts, sko og sandaler – til meget attraktive priser!

Husk at når du handler hos Praxis, får du 100% tilfredshetsgaranti. Det betyr at du alltid kan få pengene tilbake, dersom en vare ikke lever opp til dine forventninger.

Kundeservice

Du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål eller kommentarer via e-mail eller telefon. Ved e-mail henvendelser prøver vi å besvare så raskt vi kan og helst innen 24 timer.

Sjøtun Næringspark     6899 Balestrand     Tlf.: 57 69 46 00     E-mail: firma@praxis.no     Org.nr: NO 943 189 145 MVA
Klik mig