Om Praxis

Hvorfor Praxis/7days?

 

Kvalitet
Vi bruker hovedsaklig materialer fra tysk og europeisk produksjon, som derfor også oppfyller de høye europeiske kvalitets- og miljøstandardene. Nesten alle artikler kan vaskes på minst 60°.

Komfort
Hudvennlige materialer og skreddersydde snitt sikrer ekstraordinær høy bærekomfort og gir maksimal bevegelsesfrihet.

Funksjon
Komfort, passform og praktiske detaljer er like viktig som pustende og slitesterke materialer som tåler mye bruk, både på kalde og varme dager.

Design
For oss går stil og funksjon hånd i hånd. Nyskapende materialer og snitt garanterer maksimal komfort og gir et moderne uttrykk.

Holdbarhet
Den bærekraftige og sosialt forsvarlige produksjon verifisert av amfori BSCI, oppfyller de høyeste internasjonale standarder. De fleste av våre 7days artikler er OEKO-TEX® STANDARD 100-sertifisert.

Service
Hvis du har spørsmål angående våre produktuter, eller om du ønsker personlig informasjon og rådgivning, kontakt oss gjerne på telefon - vi hjelper deg gjerne!

Individualitet
Om du ønsker, gi gjerne plagget et personlig og flott preg med brodert eller trykket logo som er individuell, dekorativ og av høy kvalitet.

 

 

Pasjon for kvalitet
Helt fra begynnelsen opptok en grunntanke oss: Hvordan kan vi hjelpe mennesker i helsevesenet og andre krevende yrker til å bli enda mer engasjerte og like det de identifiserer seg med? Vårt svar: Med klær man elsker å ha på seg og ikke vil ta av igjen. Rett og slett fordi det passer og fremhever din personlighet. Uansett om det er på slutten eller starten av en arbeidsdag - klær fra Praxis/7days sitter som et skudd - 7 dager i uken - dag og natt.

Flott design - bærekraftig produksjon
Klær fra Praxis/7days gjør arbeidsdagen din både mer praktisk og velkledt. Friske farger gir variasjon, og flotte detaljer understreker den individuelle look. Innovative materialer, snitt og funksjoner sørger for bevegelsesfrihet og maksimal arbeidsinnsats. Det er det helt riktige for alle som gir av seg selv med hjertet hver dag og er stolte av det

Vi er meget stolte over hvordan vi utvikler klærne våre til deg. Kolleksjonen er designet av våre egne designere, som deretter f.eks. blir produsert på vår egen fabrikk (med mer enn 150 ansatte). Dette er en bærekraftig og sosialt forsvarlig produksjon som er verifisert av amfori BSCI og oppfyller de høyeste internasjonale standarder, og som skaper det perfekte antrekk til deg med engasjement og pasjon. Hos oss starter bærekraft med lang levetid. Det er ganske unikt at de fleste av våre produkter kan vaskes på 60 eller 95 grader, og som selv etter mange vask føles som de gjorde da de var nye. Denne kvaliteten er vårt klare løfte om at klærne dine vil leve opp til de høyeste standarder.

Unik som deg
Med Praxis/7days har du muligheten til å forbedre ditt profesjonelle uttrykk med en individuell brodert firmalogo eller navnelogo, for å gi ditt arbeidstøy enda mer personlighet og særpreg. Vi gir deg råd og hjelper deg gjerne med å velge det riktige antrekket – til deg selv eller teamet ditt. Kontakt vår kundeservice på tlf. 57 69 46 00, så hjelper vi deg gjerne.

Alltid her for deg
Vi gir deg kompetente råd og inspirasjon enten på tlf. eller e-mail. På nettet kan du nå oss 7 dager i uken, dag og natt. Du kan følge og utveksle idéer med Praxis/7days nettverket på våre sosiale medier.Vær en del av dette daglig voksende nettverk. For oss er dere alle helter og grunnen til at vi yter vårt beste hver dag.

        proud member ofamfori - trade with purpose