Laster...

Om Praxis

Den foretrukne leverandøren av klær og fottøy

 

Visjon: "Det naturlige valget"


Det er vår visjon å bli det naturlige valget av klær til helsesektoren, hvor komfort, passform, design, kvalitet og pris spiller en rolle.

 

Oppdrag: "Vi ønsker å gjøre kundenes dag hyggelig"


Visjonen er midtpunktet for alt vi tenker, sier og gjør ved Praxis. Det betyr først og fremst at vi leverer arbeidsklær og fottøy, hvor komfort, passform, design og kvalitet går sammen i en komfortabel enhet. Men visjonen handler også om at vi produserer til den enkelte kundes behov - enten det kalles twill, bomull eller noe helt annet; og om kunden er en liten klinikk eller en stor kommune.

I tillegg er det en viktig del av visjonen å skape det overordnede rammeverket som gjør dagen din enklere og mer praktisk - for eksempel i forhold til bestilling, levering, betaling osv.

 

Praxis historie


Siden begynnelsen har vi alltid hatt fokus på å designe og produsere klær og fottøy av høy kvalitet. Som et resultat har vi blitt en av de ledende leverandørene av klær og fottøy til hele sosial- og sunnhetssektoren - noe vi selvfølgelig er veldig stolte av.

Materialene vi bruker til produktene våre er nøye utvalgte og er blant de beste på markedet. I tillegg leter vi kontinuerlig etter nye, spennende materialer, akkurat som designerne våre kontinuerlig utvikler nye produkter som kan leve opp til vårt oppdrag om å gi kundene en behagelig dag.

Praxis ble grunnlagt i 1995 og hovedkontoret ligger i Danmarks tekstilhovedstad, Herning. I tillegg til vårt primære salg i Danmark, eksporterer vi til Island, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Nederland / Belgia, Grønland og Færøyene.

Som et ekstra alternativ for våre bedriftskunder har vi et stort utvalg av fritids- og profilklær, der vi blant annet tilbyr et bredt spekter av. fleece og softshelljakker, fritidssko osv. - som gir bedrifter muligheten til å profilere seg med sin egen logo (ring og hør nærmere).

 

Kontakt oss


Du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål eller kommentarer via e-post eller telefon.
For e-posthenvendelser kommer vi tilbake innen 24 timer og ofte innen kortere tid.

Praxis Arbeids- og Fritidsklær AS
Chr. Dahls gate 10
2615 Lillehammer

Org. Nr NO943189145MVA
Bank Giro: 3805 10 09816

E-post: firma@praxis.no

Kundeservice: Tlf. 57 69 46 00
Telefontider: Mandag-Torsdag 9.00-16.00  -  Fredag 9.00-14.30